Workshops, dagbegeleidingen en lezingen

De onderstaande workshops dagbegeleidingen en lezingen worden een onderdeel van een opleiding die ik in april ga starten. 

Je kunt nog steeds de onderdelen privé volgen.

Magische wedergeboorte

Het leven bestaat uit 7 levensfases. Deze fases zijn een onderdeel van een levens veranderende reis waarin je de blokkades in je leven gaat herkennen, erkennen en oplossen. We gebruiken hierbij onder andere spirituele, cognitieve, astrale en meditatieve technieken.

Je creëert een nieuwe blauwdruk waardoor je je leven blijvend herschrijft en je weer opnieuw geboren wordt.

 

De magische reis is bedoeld voor mensen die genoeg hebben van hun oude leven en telkens tegen dezelfde obstakels opgelopen. Die er klaar voor zijn om het roer helemaal om te gooien en die uit oude patronen willen stappen.

  

 

Deze workshop kan in een persoonlijke dag begeleiding gedaan worden.

 

Kosten zijn € 450,00.Multidimensionaliteit

Multidimensionaliteit gaat over jouw leven in 11 andere sferen. Hoe kan dit? Jouw ziel heeft zich opgesplitst in 12 delen. 1 deel leeft hier op aarde en de 11 andere delen leven in andere sferen. Jullie hebben allemaal dezelfde geboortedatum en dezelfde sterfdatum maar je beleeft alles op een andere manier. Op de aarde ben je misschien getrouwd terwijl je in een van de andere sferen juist alleen bent. De aarde heeft de kracht van dualiteit. Deze dualiteit heeft zijn langste tijd gehad en wordt nu de kracht van liefde. Zo heeft iedere sfeer zijn eigen kracht. Je kunt gaan ontdekken hoe jouw andere delen leven en hoe je hier op aarde weer één kunt worden. Het kan zijn dat een van jouw andere delen zich niet zo goed voelt en dat kan jouw leven hier op aarde beïnvloeden omdat dat deel bij jou komt schuilen. Andersom kun jij ook weer veel van jouw andere deel leren wat wel succesvol is in de sfeer waar hij/zij leeft.

 

Buiten de sferen waar je andere delen leven leer je ook nog meer van de andere sferen die er ook nog zijn. Je kunt dan de kracht van deze sferen gebruiken in jouw leven.

 

Deze workshop kan in een persoonlijke dag begeleiding gedaan worden.

 

De kosten zijn € 450,00