Programma: Doorbreken van patronen uit je multidimensionale oorsprong

 

We hebben allemaal patronen in ons leven. Je kunt eigenlijk zeggen dat heel ons leven uit patronen bestaat. Soms zijn deze patronen constructief en helpend, maar soms zijn ze ook belemmerend. Heb jij genoeg van de belemmerende patronen en wil je hiermee breken? Volg dan deze module van 3 weken om eindelijk te breken met wat jou belemmert. 

 

 

 

Dit programma bestaat uit een stuk theorie, een stuk zelfonderzoek en een aantal geleide meditaties. 

In dit programma wil ik laten zien hoe eenvoudig het eigenlijk is om de patronen die we al heel ons leven meedragen te zien, te herkennen en te transformeren. Ik laat je via geleide meditaties zien hoe je uit deze patronen kunt komen of hoe je ze om kunt keren.

 

Deelname aan dit programma kost slechts € 29,95.

 

Waarom bied ik dit mooie programma voor zo’n laag bedrag aan? Omdat ik het in deze tijden van transformatie belangrijk vind om zoveel mogelijk mensen te helpen hun belemmerende patronen te doorbreken, zodat we samen kunnen gaan doen waarvoor we zijn gekomen: licht en liefde in de wereld brengen. Het is daarom belangrijk om positieve dingen in de wereld neer te zetten en dit programma is daar een van.

 

Inschrijven

Om deel te nemen aan dit programma kun je een mail sturen naar workshopslanakila@gmail.com met daarbij de vermelding ‘Programma breken met patronen’. 

 

 

Na ontvangst van de betaling, ontvang je binnen 2 dagen van mij een mail met daarin het wachtwoord.