Praktische informatie:

 

De opleiding ontwikkeling naar jouw eigen meesterschap bestaat uit 6 modules. Elke module heeft een leertijd van ongeveer 3 maanden. De module meesterschap duurt 5 maanden. De opleiding wordt gevolgd in groepen van minimaal 12 personen. In de modules is ook ruimte ingebouwd voor individuele begeleiding zie de opleidingskosten, zodat jij het maximale uit je proces haalt. Er is in de opleiding heel veel ruimte voor jouw persoonlijke groei op alle terreinen.

 

Er is een online leeromgeving waar je alle informatie kunt vinden over de modules. Hierin staat een stuk theorie waar jezelf mee aan de slag kunt. Verder staan er elke maand opdrachten in die je kunt maken om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid naar de praktijk dag komt. Voor module 1 t/m 5 zijn er 5 praktijkdagen. De lestijden zijn van 10.00 tot 16.30 uur.

 

2 keer per module is er een life-facebook verbinding ( in de maand dat er geen praktijkdagen gepland zijn) in een besloten groep en kun je algemene vragen stellen en licht ik nog wat theorie toe. 

 

Tijdens de modules heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid en het ligt aan je eigen inzet en mogelijkheden hoeveel je uit de modules kunt halen. 

De module wordt afgesloten met een reflectie- en casusverslag en dan krijg je als deze voldoende zijn op het einde een certificaat van deelname. 

 

       Opleidingskosten

 

De basis leskosten voor de opleiding zijn per module € 890,00 voor module 1 t/m 5

Mocht je nog extra begeleiding privé begeleiding nodig hebben dan kun je een consult inplannen. De kosten van een consult zijn dan € 115,00

Daarnaast kun je ook kiezen voor 2 andere mogelijkheden namelijk:

De extra begeleiding: daarin zitten nog 3 consulten extra. De kosten zijn dan € 1190

De VIP begeleiding: elke week een begeleiding van een 1/2 uur. De kosten zijn € 1495,00

De leskosten voor module 6 zijn € 1450,00.

De extra begeleiding: daarin zitten nog 3 consulten extra. De kosten zijn dan € 1750,00

De VIP begeleiding: elke week een begeleiding van een 1/2 uur. De kosten zijn € 1995,00         

 

Wat krijg je voor dit bedrag?

In totaal 25 lesdagen voor module 1 t/m 5.

Module 6 heeft 10 lesdagen dit zijn 2 lesdagen per maand.

2x per module verbinding via facebook live in de maand dat er geen praktijkdagen zijn. Je kunt deze volgen op een besloten pagina. Ik beantwoord dan de algemene vragen die jullie hebben. Je kunt gedurende de hele module algemene vragen stellen in de facebookgroep van de module.

Lesmateriaal bij elke module via een online leeromgeving. In de Facebook groep is er ook een mogelijkheid om contact te hebben met je medestudenten.

 

  

Verder is de verzorging van de lesdagen all-in dit betekent dat je onbeperkt koffie/thee/chocolademelk/water en fruit. Er is een uitgebreid lunchbuffet waar ook rekening wordt gehouden met dieetwensen. Er is verse soep en salades en ook nog een saladebar. Tijdens de pauzes staat er ook altijd iets lekkers zoals koekjes en iets zoets. Daarnaast staan er ook verantwoorde dingetjes.

 

Lesdata: 2-jarige opleiding

 

Module 1 Energie werk 

           6 en 7 april 

         Mei facebook life

         7 t/m 9 juni 

 

Module 2 Communicatie 

        14 en 15 September 

        Oktober 2x facebook life

        23 t/m 25 november 

 

Module 3 Healing methode 

 

 

 Module 4 7 levensfases 

     

 

Module 5 Multi dimensionaliteit 

       1 en 2 mei 2020

      Facebook  life in juni

      3,4 en 5 juli 2020

 

Module 6 Meesterschap 2021

      Januari

      Februari

      Maart

      April

 Mei