Praktische informatie:

 

De opleiding ontwikkeling naar jouw eigen meesterschap bestaat uit 6 modules. Elke module heeft een leertijd van ongeveer 3 maanden. De module meesterschap duurt 5 maanden. De opleiding wordt gevolgd in groepen van minimaal 12 en maximaal 20 personen. In de modules is ook ruimte ingebouwd voor individuele begeleiding, zodat jij het maximale uit je proces haalt. Er is in de opleiding heel veel ruimte voor jouw persoonlijke groei op alle terreinen.

 

Er is een online leeromgeving waar je alle informatie kunt vinden over de modules. Hierin staat een stuk theorie waar jezelf mee aan de slag kunt. Verder staan er elke maand opdrachten in die je kunt maken om ervoor te zorgen dat je goed voorbereid naar de praktijk dag komt. Voor module 1 t/m 5 zijn er 5 praktijkdagen. De lestijden zijn van 9.30 tot 17.00 uur.

 

1 keer per module is er een life-facebook verbinding in een besloten groep en kun je vragen stellen en licht ik nog wat theorie toe. 

Daarnaast is er tijdens de module nog ruimte voor 2 supervisie momenten om te kijken waar je staat en wat je nog kunt doen om nog meer te halen uit het lesprogramma.

Tijdens de modules heeft iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid en het ligt aan je eigen inzet en mogelijkheden hoeveel je uit de modules kunt halen. 

De module wordt afgesloten met een reflectie- en casusverslag en dan krijg je als deze voldoende zijn op het einde een certificaat van deelname. 

 

       Opleidingskosten

 

De leskosten voor de opleiding zijn per module € 890,00 voor module 1 t/m 5

De leskosten voor module 6 zijn € 1450,00.

         

Wat krijg je voor dit bedrag?

In totaal 25 lesdagen voor module 1 t/m 5.

Module 6 heeft 10 lesdagen dit zijn 2 lesdagen per maand.

1x per module coaching via facebook life. Je kunt deze volgen op een besloten pagina. Ik beantwoord dan de vragen die jullie hebben. 

2x per module individuele supervisie

Uitgebreid lesmateriaal bij elke module via een online leeromgeving. In de online leeromgeving is er ook een mogelijkheid om contact te hebben met je medestudenten.

Feedback op reflectieverslagen

Feedback op casusverslagen als je met cliënten hebt gewerkt

3x Intervisie met een groep medeleerlingen per module en voor module meesterschap is dit 5x

Certificaat na elke module

 

Verder is de verzorging van de lesdagen all-in dit betekent dat je onbeperkt koffie/thee/chocolademelk/water en fruit. Er is een uitgebreid lunchbuffet waar ook rekening wordt gehouden met dieetwensen. Er is verse soep en salades en ook nog een saladebar. Tijdens de pauzes staat er ook altijd iets lekkers zoals koekjes en iets zoets. Daarnaast staan er ook verantwoorde dingetjes.

 

Lesdata: 2-jarige opleiding

 

Module 1 Energie werk 

1.   6 en 7 april 

2.   Mei facebook life

3.   7 t/m 9 juni 

 

Module 2 Communicatie 

1.   14 en 15 September 

2.   Oktober facebook life

3.   23 t/m 25 november 

 

Module 3 Healing methode 

 

1.   11 en 12 Januari 2020 

2.   Februari facebook life

3.   6 t/m 8 Maart 

 

 Module 4 7 levensfases 

1.   April

2.   Mei facebook life

3.   Juni

 

Module 5 Multi dimensionaliteit 

1.   September

2.   Oktober facebook life

3.   November

 

Module 6 Meesterschap 2021

1.   Januari

2.   Februari

3.   Maart

4.   April

 

5.   Mei