Je ont-wikkeling naar jouw ultieme meesterschap

Welkom in deze MBO+/HBO- opleiding coaching: ont-wikkeling naar jouw ultieme meesterschap, ga jij ontdekken wie je bent, waarom je hier bent en wat je zielenmissie is. Je leert wat je nodig hebt om je als mens, begeleider of healer in de wereld te zetten en jezelf en anderen te helpen bij het ontwaken. De mogelijkheid om je frequentie te verhogen naar de 8dimensie. De 8e dimensie is het volledig ontwaakt zijn. Velen van ons hebben gehoord over verlichting en willen deze verlichting ook bereiken. Verlichting is makkelijk als je een monnik bent op een berg, maar wat is de bedoeling van jouw aardse leven? Is het de bedoeling dat je je terugtrekt op een berg en dan verlicht bent of wil je ontwaken en een hemel op aarde voor jezelf manifesteren? Je hebt de mogelijkheid om alle grotere patronen te zien zodat jij één kunt zijn met het universum. De transformatie van dualiteit (3D) naar eenheid (8D). 

 

Deze opleiding bestaat uit 6 modules. Elke module heeft een leertijd van ongeveer 3 maanden, behalve module 6 deze duurt 5 maanden. Tijdens de eerste 5 modules wordt ook aandacht besteed aan een medische basis. Daarnaast kunnen alle modules ook afzonderlijk gevolgd worden. Behalve de 6module daar is wat vooropleiding voor nodig. Na een persoonlijk gesprek krijg je te horen of je deze laatste module kan en mag volgen.

De opleiding wordt gevolgd in groepen van minimaal 12 en maximaal 20 personen. In de modules is ook ruimte ingebouwd voor individuele begeleiding, zodat jij het maximale uit je proces haalt. 

 

De praktijkdagen van Module 1 Energie werk vinden plaats bij NTI/NLP te Limmen. 1e praktijkblok is op 6 en 7 april en de 2e praktijkblok 7 t/m 9 juni. In Mei is er een facebook life om vragen te stellen en alles wat er op dat moment nodig is.

 

De praktijkdagen van Module 2 communicatie vinden plaats bij NTI/NLP te Limmen. 1e praktijkblok 14 en 15 september en het 2e praktijkblok 23 t/m 25 november. 

In oktober is er een Facebook life om vragen te stellen en alles wat er op dat moment nodig is.  

 


Energiewerk

Module 1

Er zijn verschillende soorten energieën waar we mee kunnen werken. Er zijn positieve energieën, maar er zijn ook energieën die ons blokkeren. 

Veel mensen met spirituele gaven zijn hoog sensitief (HSP) en ervaren alle energie en emoties als eigen, terwijl die vaak van anderen zijn. Je leert onderscheid te maken tussen wat van jou is en wat van een ander. Daarnaast kijken we in deze module naar de afspraken die jij hebt gemaakt en of die nog dienend zijn aan jouw doel op aarde. 


7 levensfases

Module 4

In deze module besteden we aandacht aan de 7 levensfases die een mens heeft. Deze 7 levensfases zijn een onderdeel van een levens veranderende reis waarin je de blokkades in je leven gaat herkennen, erkennen en oplossen. 

Je creëert een nieuwe blauwdruk waardoor je je leven blijvend herschrijft en je weer opnieuw geboren wordt. Daarnaast leer je mensen te begeleiden in de fase waarin zij zitten.

Communicatie

Module 2

Deze module gaat over communicatie. 

De manier waarop je hebt geleerd te communiceren heeft je gebracht tot waar je nu bent.  

In deze module gaan we kijken naar de diepere lagen in de communicatie. Daarnaast gaan we uitgebreid stil staan bij het kanaal wat jij kunt gebruiken om de communicatie met gidsen, begeleiders, natuurwezens en alles wat je verder maar kunt bedenken, naar buiten kunt brengen.


Multidimensionaliteit

Module 5

In deze module gaat het over jouw leven in 11 andere sferen. Hoe kan dit? Jouw ziel heeft zich opgesplitst in 12 delen. 1 deel leeft hier op aarde en de 11 andere delen leven in andere sferen. Je kunt gaan ontdekken hoe jouw andere delen leven en hoe je hier op aarde weer één kunt worden. 

Je leert in deze module over alle sferen, zodat je de kracht van alle sferen kunt gebruiken in jouw leven.

 

Healing methodes

Module 3 

In deze module besteden we aandacht aan verschillende healing-methodes. Ik geef je inzicht in welke methodes er zijn en leer je de basis van een aantal effectieve methodes om jezelf en andere mensen te healen. De methodes die we bekijken zijn: inverse wave therapy (het herschrijven van je blauwdruk), de pijnappelklieractivatie en magnetiseren. Daarnaast kijk ik graag wat jullie wensen en behoeften zijn. Dus er is ruimte om zelf methodes in te brengen, waar ik dan dieper op in zal gaan.


Energetisch meesterschap

Module 6

De module meesterschap knoopt alles wat je in de vorige modules hebt geleerd en ervaren aan elkaar, zodat jij komt tot ultiem meesterschap. 

Tijdens deze module ga je alles combineren, verfijnen en je verder bekwamen. We gaan samen kijken naar waar je staat en waar je uit wilt komen om vanuit je eigen kracht te gaan doen waarvoor jij in dit leven bent gekomen, zodat je je zielenmissie kunt vervullen.Medische basis

Wanneer je met mensen gaat werken met allerlei verschillende klachten is het belangrijk dat je de medische basiskennis in huis hebt om te weten hoe de fysieke klachten zich verhouden tot emotionele en spirituele klachten. Lichaam, geest en ziel werken namelijk altijd met elkaar samen. Tijdens de verschillende modules krijgen jullie ook informatie over de medische basis. 

 


Praktische informatie

De opleiding ont-wikkeling naar jouw ultieme meesterschap bestaat uit 6 modules. Elke module heeft een leertijd van ongeveer 3 maanden. Behalve de laatste module die duurt 5 maanden. De opleiding wordt gevolgd in groepen van minimaal 12 en maximaal 20 personen. In de modules is ook ruimte ingebouwd voor individuele begeleiding, zodat jij het maximale uit je proces haalt. Er is in de opleiding heel veel ruimte voor jouw persoonlijke groei op alle terreinen.

 Algemene voorwaarde

Algemene voorwaarde voor de opleiding kunt u helemaal lezen als u op de knop meer info drukt.