Module 5 Multi-dimensionaliteit

Multidimensionaliteit gaat over jouw leven in 11 andere sferen. Hoe kan dit? Jouw ziel heeft zich opgesplitst in 12 delen. 1 deel leeft hier op aarde en de 11 andere delen leven in andere sferen. Voor het gemak zal ik deze delen de andere jij noemen. Jullie hebben allemaal dezelfde geboortedatum en dezelfde sterfdatum, maar je beleeft alles op een andere manier. Op de aarde ben je misschien getrouwd, terwijl je in een van de andere sferen juist alleen bent. 

De aarde heeft de kracht van dualiteit. Deze dualiteit heeft zijn langste tijd gehad en wordt nu de kracht van liefde. Zo heeft iedere sfeer zijn eigen kracht. Je kunt gaan ontdekken hoe jouw andere delen leven en hoe je hier op aarde weer één kunt worden. 

Het kan zijn dat een van jouw andere delen zich niet zo goed voelt en dat kan jouw leven hier op aarde beïnvloeden. Andersom kun jij ook weer veel van jouw andere delen leren die wel succesvol zijn in de sfeer waar hij/zij leeft.

In totaal zijn er 44 sferen, maar jouw ziel leeft er maar in 12. Je leert in deze module over alle sferen, zodat je de kracht van alle sferen kunt gebruiken in jouw leven.

 

 

Uitleg multi-dimensionaliteit

  • Wat zijn de andere sferen
  • Hoe maak je contact met de andere sferen
  • Waarom maak je contact met de andere jij?

Tijdens de lesdagen maak je contact met alle sferen die er zijn en met jouw andere deel. Je krijgt aan het begin van de module van mij de sferen waar jouw andere delen zich bevinden.

 

Op de pagina van praktische informatie vind je alle informatie over lesdagen en hoe alles in zijn werk gaat.

 

Praktische informatie