Magische wedergeboorte

Je begint bij fase 5. Dit is de fase waar de meeste mensen nu in zitten, de volwassenheid en is de start van de 2e levensles.In deze fase gaan we kijken waar er nog blokkades zitten.

Daarna gaan we naar fase 6: Het simpeler maken van je leven. Wat is er nog belangrijk in je leven en wat heb je nog nodig, zijn een aantal vragen waar je je mee bezig houdt in deze levensfase. Op het einde van deze fase gaan we een geleide meditatie doen.

Vervolgens gaan we naar fase 7. In deze fase evalueer je je leven. Je kijkt al het ware terug naar de dingen die je hebt geleerd in dit leven. Als je daar mee klaar bent ga je naar fase 1.

 

In fase 1 ga je kijken wat je in je nieuwe leven wilt. Alle herinneringen van je oude leven zijn er nog maar je kunt een heel nieuw leven voor jezelf creëren zonder dat je last hebt van deze oude herinneringen. Je gaat door middel van een geleide meditatie door een geboorte proces en met deze meditatie ga je je nieuwe blauwdruk schrijven. Daarin staat wat voor jou belangrijk is.

 

 

Daarna gaan we nog door fases 2, 3 en 4 om weer te komen op de leeftijd die je nu hebt maar dan met de nieuwe blauwdruk op zijn plaats.