Module 3 Healing methodes

In module 3 besteden we aandacht aan verschillende healing-methodes. Ik geef je inzicht in welke methodes er zijn en leer je de basis van een aantal effectieve methodes om jezelf en andere mensen te healen. Dit helpt je om te kijken wat het beste bij je past maar ook welke kapstok je kunt gebruiken om je eigen praktijk aan op te hangen. De methodes die we bekijken zijn: inverse wave therapy (het herschrijven van je blauwdruk), de pijnappelklieractivatie en magnetiseren. Daarnaast kijk ik graag wat jullie wensen en behoeften zijn. Dus er is ruimte om zelf methodes in te brengen, waar ik dan dieper op in zal gaan.

 

Healing methodes

  • Welke healing methode heeft jouw interesse?
  • Inventarisatie wat de groep wil om de lessen daarop af te stemmen

 Pijnappelklier activatie

  • De pijnappelklier heeft niet alleen een fysieke functie maar ook een andere functie. We verbinden ons namelijk met de andere wereld met onze pijnappelklier. Het is belangrijk dat onze pijnappelklier geactiveerd wordt omdat we dan onze volle potentie kunnen leven. We zijn dan in staat om een hogere frequentie te ontvangen. Het voordeel van de pijnappelklier activatie is dat je veel meer in contact komt met je hogere zelf en wie je werkelijk bent.

 Herschrijven van contracten (gedeelte uit inverse wave therapie)

  • In je leven gebeuren er allerlei dingen die je zelf hebt afgesproken in contracten toen je blauwdruk voor dit leven werd gevormd. Deze contracten kun je veranderen als jij het gevoel hebt dat je helemaal klaar bent met dat contract. Je kunt dan ook contracten uit vorige levens veranderen als deze nog invloed hebben op dit huidige leven. 

 Regressie door middel van geleide meditatie

  • Je gaat leren hoe je geleide meditaties kunt geven naar vorige levens. 
  • In het lesboek staat een voorbeeld hoe je deze geleide meditatie kunt geven.
  • Je gaat met 4 mensen werken en daar maak je een verslag van.

 Magnetiseren, reiki en andere toevoegingen van energiewerk

  • We gaan uitwerken wat je zelf tijdens de eerste praktijk dag hebt aangegeven wat je wilt leren.