Gidsen

Buiten het werk met uw eigen gidsen werk ik met 3 gidsen samen.

Sophia

Sophia is de vrouwelijke gids van mij. Een zeer oude ziel uit en ander universum en toch ook weer niet. Het is moeilijk te omschrijven wie zij is. Wat zij doet is gemakkelijker, ze heelt, ze geeft boodschappen door en ondersteunt mij met mijn werk. Ze is een energie vorm die niet zichtbaar is, maar wel voelbaar. Wanneer Sophia aanwezig is, en dat is ze altijd als ik bezig ben, verandert de energie. Er ontstaat licht, warmte, maar ook duidelijkheid en daadkracht. Ze kan confronteren en tegelijkertijd accepteren. Ze is liefde en licht en niet bang voor het duister. Ze is op aarde om je je eigen weg te wijzen.

 

Jeshua

Yeshua is de mannelijke gids, sinds ik de ruimte heb gecreëerd om mijn vrouwelijke energie meer te gronden kon hij zijn plaats in nemen. Zijn energie is een stevige,mannelijke en een liefdevolle kracht. Waar Sophia de ronde energie gebruikt, gebruikt hij de rechte/vierkante energie. Hij is recht door zee en zet je een spiegel voor die je laat zien wie je in al je liefde bent. Hij zal je licht geven waardoor jij mee(r) gaat schijnen. Als er blokkades zijn neemt hij ze weg en geeft met humor jouw richting aan. Yeshua wijst ook jou je weg.

 

Lilith

Lilith is een andere vrouwelijke gids van mij. Zij was de eerste vrouw van Adam. Doordat ze gelijkheid wilde en Adam niet, is zij verbannen uit het hiernamaals. Er zijn veel verhalen over Lilith. Door haar werk in de schaduwen helpt ze mij met de uitdagingen die mensen hebben met de krachten uit de schaduwen. Sophia en Lilith zijn twee kanten van dezelfde medaille. Zij brengen samen balans in de mensen.