Energetische reiniging

 

Energie is overal om ons heen, in en vanuit ons. Niet elke energie die van buiten komt heeft een positief effect op ons: het verstoort ons leven. Hetzij door lichamelijke klachten of door beïnvloeding van ons denken, relaties etc.  We noemen dit, voor ons, negatieve energieën.

De bron van deze negatieve energieën kunnen variëren. Het kan een natuurlijk bron zijn, een aarde-energie waarop je verkeerd reageert of een gestuurde energie, hetzij bewust of onbewust naar je geleid. Het is mogelijk om deze energieën om te leiden, te verwijderen of af te sluiten, dit is afhankelijk van de bron.  In sommige gevallen is het ook mogelijk dat je deze energieën hebt meegenomen van anderen.

Over het algemeen worden aarde-energieën omgeleid en gestuurde energieën afgesloten en de bron verwijderd of afgeschermd. Daarnaast is het goed een bescherming op te zetten waardoor automatisch, negatieve energieën worden afgeweerd. Bij persoonlijke bescherming is het van belang dat je bewust bent van het feit dat als jij zelf toegang verleent, om iets binnen te laten, dit je bescherming zal omzeilen.

Energieën kunnen vanuit een omgeving (bv in huis) bij je terecht komen of letterlijk naar je toegestuurd worden. Dit wil niet zeggen dat alle energie slecht is. We noemen het negatief naar aanleiding van wat voor gevolgen het voor ons heeft. In een huis kan bijvoorbeeld een goede energie aanwezig zijn, waardoor we ons ontspannen en thuis voelen en zo tot rust kunnen komen. Anderzijds zijn er energieën die een gevoel van gejaagdheid oproepen en ons gestrest kunnen maken. 

Wat wij, Jos en Anne-Marie doen: Dit gebeurt altijd op afstand dat betekent dat ik contact heb met je door de telefoon terwijl Jos op afstand aan het werkt is.

  •  Verwijderen, weg leiden en afschermen van energieën bij personen en omgevingen (o.a. huizen, percelen etc.). Daarbij is het mogelijk dat we de bron verwijderen van gestuurde energieën. 
  • Als energieën worden verwijderd moet ervoor gezorgd worden dat er geen ruimte ontstaat waardoor er weer andere negatieve energie in de plaats kan stromen. Dit kan door het vullen van het vacuüm met een inerte c.q. neutrale energie. 
  • Een bescherming opzetten om dit in het vervolg zoveel mogelijk te voorkomen, dit is o.a. afhankelijk van wat de bron is. Het kan een persoonlijke bescherming en/of een omgevingsbescherming zijn. Hierbij kunnen we een beschermingsbaken geven, wat helpt om deze in stand te houden. Dit beschermingsbaken is een houvast voor jezelf. Het kan je er ook aan herinneren dat je ook zelf geen toegang moet verlenen aan voor jou negatieve energieën. 
  • Vaak als we een reiniging uitvoeren wordt de directe omgeving ook mee schoongemaakt.
  • Ook kunnen er poorten worden opgezet door welke energieën naar de ander zijde geleid worden. 

Als onze hulp wordt gevraagd in verband van lichamelijk klachten raden wij ten alle tijden aan met deze klachten naar uw huisarts te gaan. De oorzaak kan vaak ook fysiek zijn.