De allereerste blog

Je ont-wikkeling naar jouw Ultieme Meesterschap

Het gaat er eindelijk van komen om mijn allereerste blog te schrijven. Deze blog gaat gelijk over de opleiding die ik in april 2019 ga neerzetten. Het is een twee-jarige opleiding waar je veel kunt te weten komen om naar jouw ultieme meesterschap te gaan. 

 

Waarom jouw ultieme meesterschap?

De reden dat ik dit zo neerzet is omdat iedereen een eigen stuk heeft. Waar jouw niveau is is verschillend met de niveaus waar anderen kunnen zitten. Dit is de reden dat ik schrijf jouw ultieme meesterschap. Wat is jouw hoogst bereikbare doel? Dit kun je alleen maar gaan ervaren door je eigen verantwoordelijkheid te nemen en jouw eigen pad te lopen tijdens deze opleiding. Je krijgt van mij alle ruimte om jouw eigen weg te lopen. Tijdens de praktijkdagen gaan we contact maken met anderen studenten maar ook met anderen energieen waar je alleen misschien niet bij kan komen. Het beloofd een intense periode te worden waar jij uitmaakt wat je er uit kan halen. 

Tijdens deze blog ga ik het hebben over de challenge die ik aan het opzetten ben om je alvast een voorproefje te geven waar het tijdens de opleiding over gaat.

 

Challenge 

De challenge gaat via Facebook. Gedurende 7 dagen kom ik 1 tot 1,5 uur per dag live om je meer te vertellen over de verschillende modules en mag je ook je vragen stellen. Op dag 7 kom ik live met een geweldig aanbod om de opleiding te volgen. Onder de deelnemers verloot ik ook nog een extra korting op de opleiding zodat het zeker waard is om de challenge te volgen. 

 

Op de hoogte houden

Via facebook en mijn blogs ga ik jullie op de hoogte houden over al de ins en outs van de challenge en de opleiding. 

Heb je interesse om de challenge te volgen stuur me dan even een berichtje zodat ik je kan aanmelden voor een besloten groep. 

 

Ik kijk er naar uit om jullie via mijn blogs alvast te ontmoeten om zo een geweldig ondernemend nieuw jaar in te gaan. 

#UltiemeMeesterschap